Jobba hos oss!

Vi söker .Net utvecklare

Vi söker dig som är intresserad av Systemutveckling inom Microsoft .Net och vill jobba i ett företag med långsiktighet och ett tryggt klimat.
Vi tror att du har testat flera olika områden inom systemutveckling, och vi tror också att du valt ett område du brinner lite extra för och därmed har specialistkompetens inom.

Vi erbjuder:

Vi strävar efter kunskapsspridning på företaget, och vi vill gärna ha en ömsesidig delning av kunskaper och erfarenheter. Vi har en öppen och varm företagskultur, och vi hjälper gärna varandra att lösa problem. Vi har (frivilliga) Pluralsight-kvällar på torsdagar, och har du egna idéer om aktiviteter eller sätt att utvecklas och skaffa mer kunskap får du gärna föreslå dem. Vi vill gärna att våra konsulter använder bra verktyg, så vi erbjuder Resharper Ultimate samt OzCode för de som vill använda dem. Har du andra förslag på verktyg du vill använda välkomnar vi förslag. Vi uppmuntrar våra konsulter att certifiera sig inom de tekniker vi använder, och vi bidrar med finansiering av detta.
Vi utgår från att du behärskar C# och ditt specialistområde, med alla vardagliga uppgifter som förekommer inom yrket.
Eftersom vi strävar efter att ha en bred täckning av olika kompetenser på företaget är det bra om du kan fylla någon av de luckor vi har.
Det är meriterande om du jobbat med microservices och WebAPI.
Kunskap om WPF och MVVM är önskvärt.
Kunskap om ASP.NET MVC är önskvärt.
Kunskaper om grafisk design och layout är ett plus.

Ansökan:

Låter det intressant så skicka en ansökan till: jorgen.karlsson@sekonden.se

Om att jobba på Sekonden

Sekonden har funnits sedan 1994 och har sedan 2004 haft AAA i kreditvärdighet vilket gör att du kommer att jobba i ett stabilt företag.
Vår personalomsättning har varit mycket låg vilket tyder på att man trivs med att jobba på Sekonden.